Termeni si conditii de utilizare

Termeni si conditii de participare la seminariile din proiectul "STIINTA si SOCIALIZARE" de catre Colegiul Medicilor Veterinari Filiala Municipiului Bucuresti pentru anul 2015.

     Orice membru activ al CMV, are posibilitatea sa opteze ca prima intentie de participare si INSCRIERE la maxim 3 seminarii , iar daca doreste sa participe la mai multe seminarii, se poate inscrie pe o LISTA de ASTEPTARE si la celelalte cursuri lunare. In functie de gradul de ocupare pentru fiecare eveniment in parte sau de lista celor care anuleaza participarea on-line, cei din “lista de asteptare” vor fi anuntati de eventualele locuri vacante cu minim 72 de ore inaintea evenimentului, printr-o INSTIINTARE pe email. Aceste locuri vor fi distribuite in ordinea inscrierilor pe lista de asteptare . Pentru cei care au confirmat si din anumite motive nu pot participa la un eveniment, exista optiunea “DEZABONARE” care va putea fi accesata on-line cu minim 72 de ore inaintea evenimentului. In cazul in care cursantul nu este prezent la seminarul rezervat fara a anunta in prealabil cu minim 72 de ore inainte de inceperea evenimentului imposibilitatea participarii, nu va mai putea participa la nici un seminar din cadrul Stiinta si Socializare in anul 2015 si i se vor anula si eventualele rezervari la celelalte seminarii, acest lucru fiind notificat printr-un e-mail. Se exclud aici situatiile exceptionale, evenimente neprevazute ( boala, deces , accident , etc) .
     Seminariile sunt cu titlu GRATUIT . Locurile disponibile sunt in numar de 115 , din care 100 de locuri sunt alocate medicilor veterinari ,iar un numar de 15 locuri vor fi disponibile pentru studentii anul 5 si 6 la Facultatile de Medicina Veterinara . In ambele cazuri exista posibilitatea suplimentarii de locuri disponibile in functie de cererea si bugetul alocat.
     Mentionam ca rezervarea locului de participare nu garanteaza si inscrierea la seminar.
     Dupa exprimarea intentiei de inscriere on line la seminarul dorit, CONFIRMAREA cererii de rezervare va fi  trimisa  automat pe email-ul participantului la seminar,urmand ca in urmatoarele zile in urma verificarilor de catre Colegiul Medicilor Veterinari filiala municipiului Bucuresti  a intrunirii conditiilor de participare mentionate mai sus si descoperirii de situatii de neeligibilitate veti primi o notificare pe adresa dumneavoastra de email de ANULARE a seminarului de la administratorul platformei www.cmvbucuresti.ro.
    Seminariile din cadrul proiectului STIINTA SI SOCIALIZARE sunt acreditate CMVRo, conform criteriilor SNEC cu 15 puncte.
    Mentionam ca DIPLOMELE de participare se vor elibera on-line, in maxim 30 (treizeci) de zile de la incheierea fiecarui curs in parte, pe adresa dumneavoastra de email, in urma completarii unui chestionar de feed-back, ce va fi trimis pe adresa dumneavoastra de email in ziua imediat urmatoare seminarului la care ati participat. Formularul de feed-back se poate  completa online , iar apoi este trimis pe email-ul indicat in instructiuni . Mentionam ca pentru primirea diplomei de participare este obligatoriu completarea si trimiterea formularului de feed-back .
Termenii si conditiile enumerate mai sus ,sunt valabile inclusiv si pentru participantii  Studenti ,doar ca in acest caz Certificatele de Participare nu vor fi insotite si de punctajul conform criteriilor SNEC .